SPAR DAME i DNO&B

Høsten operatur med Kirsten Flagstadmuseets Venneforening 2018

25. september

Spar dame hadde sin premiere i 1890 og ble Tjajkovskijs nest siste opera, men også den han selv likte best. her viser han hvordan han sjonglerte med en rekke ulike musikalske stiler - fra en lek med 1700-talls rokkoko til store, impresjonistiske korsatser. Musikken skifter sømløst mellom de ulike sidene av Hermanns splittede sjel. innholdet er fra en novelle av Aleksandr Pusjkin.

Operaen er en grøsser om spillegalskap. Det er en historie om når noe går så til hodet på deg at du mister det: pengene, kjærligheten og forstanden. Musikken tar oss med til russiske ballsaler - men også inn i begjæret, besettelsen, bedraget og menneskesinnets mørkeste kroker. I det flakkende lyset fra kandelabre får du lidenskap og drama i massevis.

Turen koster kr. 980,- per person. Dette inkluderer billett til kr. 640,- (ordinær pris kr. 795,-) og buss tur/retur med enkel servering på hjemturen. Vi har reservert 50 plasser og regner med stor interesse for forestillingen. Prinsippet "først til mølla" gjelder.

Be gjerne med venner og kjente! 

Bindende påmelding ved innbetaling innen  1. august  til kontornr 1822.05.90832 
Skulle antall innbetalinger overstige 50 stk, vil de som har meldt seg på til sist få pengene tilbake. 

NB: De som ikke får penger tilbake er kommet med på turen! Det blir ikke gitt nærmere beskjed til dem som er kommet med.

Ved spørsmål kontakt Helene Nilsen, tlf 93493384 eller Åshild Smee Jensen, tlf 97620116

Oppmøte tirsdag 25. september kl. 15.45 ved Vikingskipet