Operafest for Flagstad

Festaften i anledning Kirsten Flagstads 125 års-jubileum i Hamar Kulturhus

Billetter blir lagt ut for salg senere

Denne konserten åpner for noen få publikummere i salen lørdag 20. juni kl 19.00.  Livestreames også på Youtube

I år, som tidligere år, inviterer Kirsten Flagstad Festival til en spektakulær operafest i Flagstadsalen i Hamar Kulturhus. I år er det festivalprofil Bernt Ola Volungholen som står bak repertoarvalg og konsept. Med seg har han ingen ringere enn Caroline Wettergreen, Håkon Kornstad, Jørgen Backer og Fabrice Vestad. Sammen vil de gi publikum en konsertopplevelse man sjelden har sett maken til.

Medvirkende
Caroline Wettergreen, sopran
Håkon Kornstad, tenor
Bernt Ola Volungholen, baryton
Jørgen Backer, bass-baryton
Fabrice Bligoud Vestad, klaver
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver

For å se konserten
Klikk på denne lenken for å komme inn på vår Youtubekanal

Dersom du liker det du ser så VIPPS gjerne noen kroner til nr 604036
Du kan også sette inn penger på vår bankkonto: 1822 40 88430

Billetter ikke klare. Følg med videre for informasjon om salg


VIKTIG
Skriv ut billetten denne gang (du kan ikke vise den på mobilen). Billetten må nemlig legges igjen på stolen når du går. Vi må ha navn og mailadersese på alle som kommer på konsert.

Dersom du skulle bytte eller gi bort billetten, så må den som overtar billetten skrive sitt navn og mail og telefonnummer på billetten (eller en lapp) og legge igjen når man går.

Jubileumsåret 2020

12. juli 2020 er det 125 år siden Kirsten Flagstad ble født i Hamar. Dette må feires til tross for strenge regler og et samfunn som langt på vei er lukket ned. Kirsten Flagstad Festival har også 15-årsjubileum, derfor er det selvsagt ikke aktuelt for oss å avlyse. Vi ønsker dere derfor velkommen til en digital festival i år. I tillegg inviterer vi til drive-in opera på åttemetersplanet, festivalgudstjeneste for noen få i Hamar Domkirke og opera for barn på Stortorget. Disse tre konsertene er live-opplevelser, men resten av vårt innholdsrike program sender vi digitalt direkte til deg. Dersom reglene endres, har vi lagt til rette for å på kort varsel åpne dørene på én konsert per dag under festivalen.

Kirsten Flagstad Festival takker alle våre bidragsytere:
OBOS, Sparebankstiftelsen Hedmark, Sparebank 1 Østlandet, Innlandet fylkeskommune, Hamar kommune, Hamar Arbeiderblad, First Hotel Victoria og Kulturrådet.
I år har vi også fått ekstra tilskudd fra fylkeskommmunen i anledning jubileet, noe vi er meget takknemlige for.