Opera for Kids - Max og Moritz

Barneopera i «7 pranks» altså 7 rampestreker. Det handler om rampete gutter som bare gjør ugang og får som fortjent til slutt!

New York Opera Society bestilte kammeroperaen Max og Moritz fra den anerkjente norske komponisten Gisle Kverndokk. Librettoen er det Øystein Wiik som har skrevet. Lenge før Tom Sawyer, Dennis the Menace, eller Calvin og Hobbes, var det Max og Moritz. Dette er en av Tysklands mest elskede barnefortellinger, skrevet av Wilhelm Busch, utgitt i 1865.

Stor takk til New York Opera Society som har produsert forestillingen og som lar oss vise operaen under Kirsten Flagstad Festival 2020.

For å se konserten

Klikk på denne lenken for å komme inn på vår Youtubekanal

Dersom du liker det du ser så VIPPS gjerne noen kroner til nr 604036
Du kan også sette inn penger på vår bankkonto: 1822 40 88430

12. juli 2020 er det 125 år siden Kirsten Flagstad ble født i Hamar. Dette må feires til tross for strenge regler og et samfunn som langt på vei er lukket ned. Kirsten Flagstad Festival har også 15-årsjubileum, derfor er det selvsagt ikke aktuelt for oss å avlyse. Vi ønsker dere derfor velkommen til en digital festival i år. I tillegg inviterer vi til drive-in opera på åttemetersplanet, festivalgudstjeneste for noen få i Hamar Domkirke og opera for barn på Stortorget. Disse tre konsertene er live-opplevelser, men resten av vårt innholdsrike program sender vi digitalt direkte til deg. Dersom reglene endres, har vi lagt til rette for å på kort varsel åpne dørene på én konsert per dag under festivalen.

Kirsten Flagstad Festival takker alle våre bidragsytere:
OBOS, Sparebankstiftelsen Hedmark, Sparebank 1 Østlandet, Innlandet fylkeskommune, Hamar kommune, Hamar Arbeiderblad, First Hotel Victoria og Kulturrådet.
I år har vi også fått ekstra tilskudd fra fylkeskommmunen i anledning jubileet, noe vi er meget takknemlige for.