Bestill omvisning for din gruppe, lag eller forening

Domkirkeodden og Kirsten Flagstad Museum er to avdelinger under Anno museum og vi favner et bredt spekter av kultur- og naturhistorie med lokal og nasjonal betydning.

Vi ønsker å gi dere en kulturopplevelse av de sjeldne!

032waza2XTeD.jpg (Foto/Photo)

I Kirsten Flagstads fødehjem, Strandstuen, får dere en omvisning om hennes liv og virke. Museets guide tar dere igjennom historien med musikk og filmsnutter som viser operasangerens store karriere. Kirsten Flagstad blir til dags dato omtalt som århundrets stemme.

Fra sentrum går turen videre via Koigen og langs Mjøsa til vårt flotte friluftsmuseum

På Domkirkeodden blir dere mottatt av syngende guider. Omvisningen i gamle Hamarkaupangen tar gjestene med blant ruinene eller inn i en av landets største urtehager. Museets hjerte er søylerekka fra middelalderkatedralen; behørig ivaretatt under glass, og med en unik akustikk.

Den beste opplevelsen får dere om dere velger å besøke begge museene, og dette er også det mest prisgunstige alternativet. Men om dere bare ønsker å besøke ett av museene er dere hjertelig velkommen til det.

Grupper anbefales å bestille på forhånd for best mulig å unngå at deres besøk kolliderer med andre grupper.

Grupper tas imot også utenom ordinære åpningstider og i perioder da museet holder stengt.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Vi tar imot bestilte grupper hele året, men på grunn av smittefare tar vi ikke imot større grupper  for å kunne opprettholde èn meters avstand. Dette gjelder mest på Kirsten Flagstad Museum.

Har du en større gruppe så anbefaler vi å ta kontakt for å finne en god løsning sammen.

Her kan du lese mer om Domkirkeodden