Hopp til hovedinnhold

MuseumsNATT 19. mai 2023

Interiør veteranbuss fra 1950

MuseumsNatt er et vårlig kultureventyr! Ni steder i Hamar og Stange ønsker publikum velkommen til spennende kultur-arrangementer hvor man kan smake, se, lytte og lukte i fortid og nåtid!
Se faste utstillinger, men også arrangementer som bare finner sted denne kvelden. MuseumsNatt rommer alt fra utstillinger, konserter, foredrag, kunst og workshops. Stig om bord i et veteranbuss, plutselig er du tilbake i tid og du blir fraktet videre inn i Museumsnatt. Alt den nysgjerrige trenger er en billett.

Program på Kirsten Flagstad Museum

19:00 | 21:00 | Mot kveld

Sopran Maren Myrvold og pianist Torgeir Koppang har satt seg mål om å lyse opp sommerkvelden med den fineste, morsomste, stiligste, rareste musikken de vet! Servering av godbiter for både operaskeptikeren og musikkelskeren!

20:00 | 22:00 | Kristiania by Night
Visespesialist Benjamin Kippersund tar for seg lystige viser ifra underholdingslivet i det gamle Oslo ifra 1905 til 1928 hvor både Kirsten Flagstad og hennes familie var svært delaktige.

Hele kvelden | «Hall of Fame Foto Hotspot»
Omgitt av legendariske norske sangere kan du få en fornemmelse av det glamorøse livet til en operastjerne. Prøv parykker, masker og annet artig operatilbehør og ta bilde av deg selv og vennene dine. Hall of Fame

Hele kvelden | Åpning av utstillingen
«Kirsten, Kristiania og Karikaturen»

Tegninger gikk hånd i hånd med avisenes omtale og anmeldelser av Kirstens forestillinger. Utstillingen viser et utvalg fine, komiske og merkverdige tegninger fra 20 tallets Kristiania.

Spise og drikke | Salg av musserende og kake

Billetter - 450,-

Er dere en gruppe på 4 personer eller flere? I år har vi grupperabatt til 400,- per pers! 

Har du UngINN kortet? Vi har rabatt til deg mellom 18-21 år!