Terje Boye Hansen om norsk operahistorie – Birgitte Christensen synger.

Våre glemte operaverk og deres opphavsmenn. Terje Boye Hansen og Trond Olav Svendsen tar oss med inn i en ukjent side av norsk operahistorie. Kan vi finne noen skatter der? Birgitte Christensen er med og synger noen ukjente norske arier i Strandstuen akkompagnert av Stefan Ibsen Zlatanos.
Denne samtalen livestreames fra Strandstuen.

Medvirkende

Birgitte Christensen, sopran
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver
Per Boye Hansen
Trond Olav Svendsen

For å se konserten 

Klikk på denne lenken for å komme inn på vår Youtubekanal

Dersom du liker det du ser så VIPPS gjerne noen kroner til nr 604036
Du kan også sette inn penger på vår bankkonto: 1822 40 88430

Jubileumsåret 2020


12. juli 2020 er det 125 år siden Kirsten Flagstad ble født i Hamar. Dette må feires til tross for strenge regler og et samfunn som langt på vei er lukket ned. Kirsten Flagstad Festival har også 15-årsjubileum, derfor er det selvsagt ikke aktuelt for oss å avlyse. Vi ønsker dere derfor velkommen til en digital festival i år. I tillegg inviterer vi til drive-in opera på åttemetersplanet, festivalgudstjeneste for noen få i Hamar Domkirke og opera for barn på Stortorget. Disse tre konsertene er live-opplevelser, men resten av vårt innholdsrike program sender vi digitalt direkte til deg. Dersom reglene endres, har vi lagt til rette for å på kort varsel åpne dørene på én konsert per dag under festivalen.

Kirsten Flagstad Festival takker alle våre bidragsytere:
OBOS, Sparebankstiftelsen Hedmark, Sparebank 1 Østlandet, Innlandet fylkeskommune, Hamar kommune, Hamar Arbeiderblad, First Hotel Victoria og Kulturrådet.
I år har vi også fått ekstra tilskudd fra fylkeskommmunen i anledning jubileet, noe vi er meget takknemlige for.