Festivaloperapub

På Brødrene Jacobsen

I vinbaren får du én gang i måneden oppleve de vakreste arier, i samspill med noe godt i glasset og litt lett bespisning. På denne operapuben kan du høre noen av de beste sangerne i landet vi lover den beste kvalitet hele veien.

Noen kjenner nok igjen Camilla fra da hun sang Dido i Dido og Aeneas på Ringsakeroperaen for noen år siden? Hun er utdannet i København og er en av landets beste lyrisk-dramatiske sopraner. Magnus har sunget på operapuben vår tidligere, men synger også på Den Norske Opera & Ballett og på flere av operascenene i landet. Vår egen Tore Mortensen er vel kjent for de fleste!

Operapub er den perfekte måten å bli bedre kjent med opera på. Her får du oppleve opera “up close” og vi vet av erfaring at mange får en åpenbaring for opera-sjangeren etter å ha opplevd arier servert på en folkelig måte i lystig lag.

Medvirkende
Camilla Vist, sopran
Magnus Dorholt Kjeldal, baryton
Tore Mortensen, klaver

Denne Operapuben livestreames fra Brødrene Jacobsen. Kanskje får vi også ha litt publikum i salen. Følg med videre

For å se konserten

Klikk på denne lenken for å komme inn på vår Youtubekanal

Dersom du liker det du ser så VIPPS gjerne noen kroner til nr 604036
Du kan også sette inn penger på vår bankkonto: 1822 40 88430

Jubileumsåret 2020

12. juli 2020 er det 125 år siden Kirsten Flagstad ble født i Hamar. Dette må feires til tross for strenge regler og et samfunn som langt på vei er lukket ned. Kirsten Flagstad Festival har også 15-årsjubileum, derfor er det selvsagt ikke aktuelt for oss å avlyse. Vi ønsker dere derfor velkommen til en digital festival i år. I tillegg inviterer vi til drive-in opera på åttemetersplanet, festivalgudstjeneste for noen få i Hamar Domkirke og opera for barn på Stortorget. Disse tre konsertene er live-opplevelser, men resten av vårt innholdsrike program sender vi digitalt direkte til deg. Dersom reglene endres, har vi lagt til rette for å på kort varsel åpne dørene på én konsert per dag under festivalen.

Kirsten Flagstad Festival takker alle våre bidragsytere:
OBOS, Sparebankstiftelsen Hedmark, Sparebank 1 Østlandet, Innlandet fylkeskommune, Hamar kommune, Hamar Arbeiderblad, First Hotel Victoria og Kulturrådet.
I år har vi også fått ekstra tilskudd fra fylkeskommmunen i anledning jubileet, noe vi er meget takknemlige for.