Festivalgudstjeneste

Hvert år samarbeider vi med Hamar Domkirke om en Festivalgudstjeneste. Det blir plass til færre i publikum i år enn vi er vant til. Det blir med andre ord en eksklusiv mulighet for noen få å oppleve denne gudstjenesten med musikalske innslag med Caroline Wettergreen og Trond Våge.

Denne gudstjenesten vil være åpen for publikum, men du må løse billett via TicketCo

Kjøp billett her

Man må melde seg på ved å løse billett via TicketCo. Dette for at vi skal ha oversikt over hvem som er til stede. (koronaregler).
Dersom man likevel ikke skal benytte billetten, ber vi om at publikum gir beskjed slik at vi ikke ender opp med tomme plasser.

Ønsker du å gi et bidrag til Kirsten Flagstad Festival 2020?

Dersom du liker det du ser så VIPPS gjerne noen kroner til nr 604036
Du kan også sette inn penger på vår bankkonto: 1822 40 88430

Jubileumsåret 2020

12. juli 2020 er det 125 år siden Kirsten Flagstad ble født i Hamar. Dette må feires til tross for strenge regler og et samfunn som langt på vei er lukket ned. Kirsten Flagstad Festival har også 15-årsjubileum, derfor er det selvsagt ikke aktuelt for oss å avlyse. Vi ønsker dere derfor velkommen til en digital festival i år. I tillegg inviterer vi til drive-in opera på åttemetersplanet, festivalgudstjeneste for noen få i Hamar Domkirke og opera for barn på Stortorget. Disse tre konsertene er live-opplevelser, men resten av vårt innholdsrike program sender vi digitalt direkte til deg. Dersom reglene endres, har vi lagt til rette for å på kort varsel åpne dørene på én konsert per dag under festivalen.

Kirsten Flagstad Festival takker alle våre bidragsytere:
OBOS, Sparebankstiftelsen Hedmark, Sparebank 1 Østlandet, Innlandet fylkeskommune, Hamar kommune, Hamar Arbeiderblad, First Hotel Victoria og Kulturrådet.
I år har vi også fått ekstra tilskudd fra fylkeskommmunen i anledning jubileet, noe vi er meget takknemlige for.