Hopp til hovedinnhold

Forbindelser

Intimkonsert på Kirsten Flagstad Museum i regi av Kirsten Flagstad Museets Venner

KIRSTEN FLAGSTAD MUSEETS VENNER INVITERER TIL INTIMKONSERT!

Det blir et amerikansk blikk på den norske sangskatten når Kirsten Flagstad Museets Venner inviterer til intimkonserten «Forbindelser».
Fra Hamar sin vennskapsby Fargo (USA) kommer den norskættede sangeren Marla Fogderud – en formilder av norske sangskatter og en engasjert ambassadør for Kirsten Flagstad og Edvard Grieg i Amerika. Med seg har hun pianist Oda Voltersvik – nettopp hjemkommet fra konsertturne i USA til strålende kritikker.

Edvard Grieg var internasjonalt anerkjent som komponist, men gjennom Kirsten Flagstad sin enestående stemmeprakt og hennes valg av repertoar høstet Griegs sanger stor anerkjennelse og popularitet. Flagstad hadde en særlig tilknytning til det norske Amerika og hadde gjentatte konsertopptredener i Midtvesten.
Kirsten Flagstad satte spor og bidro til å styrke båndene mellom norsk-amerikanere og hjemlandet Norge. Nettopp derfor er det svært gledelig å kunne presentere en norskættet sanger og Kirsten Flagstad ambassadør fra Hamar sin vennskapsby i USA – Fargo.Marla Fogderud og Oda Voltersvik presentere et program hovedsakelig med fokus på norske komponister. Det blir en nydelig bukett av lyriske sanger blandet med verk for solo piano.

ARRANGØR:
Kirsten Flagstad Museets Venner

  • Plakat til konserten med sanger Maria og Pianist Oda
    1/1

MEDVIRKENDE:
Marla Fogderud – Sang
Oda Voltersvik – Piano


Medlemspris kr. 120,-
Ordinær pris kr. 240,-