Nyheter

IMG_20170213_143306_475.jpg

MuseumsNatt

Vi er i gang med arbeidet til MuseumsNatt 2017!

Datoen er 20. mai og dette vil også være museets sesongåpning. 


Var du der i fjor og har kanskje ris eller ros? Ta kontakt! Vi vi lære av fjorårets arrangement! Vi gleder oss, uansett!


Stay tuned!

032waza2XTeD.jpg

Ønsker du å jobbe som guide på Domkirkeodden? Les mer om stillingen her!

Trenger gardinene dine til skoleopera!

Har du gamle gardiner, duker, sengetøy og lakener du ikke bruker lenger? Det kan komme til stor nytte i en storsatsing i opera for skoleungdommer.Les mer om prosjektet her
14956037_10154620055112980_4081749373953410440_n.jpg

God jul og godt nytt år!

Vi på Kirsten Flagstad Museum er så glad i alle dere som tar dere tiden til å følge oss og lese det vi driver med her. 2016 har vært spennende, og nå ser vi fremover til 2017 med festival og en aktiv sommersesong. Det er bare å fortsette å følge med her for arrangementer før sommeren er i gang også. Følg med på våre nye flotte hjemmesider!

Vi ønsker dere alle en GOD JUL og et GODT NYTT ÅR, og ikke minst så ønsker vi dere velkommen til museet når sesongen starter.

We at the Kirsten Flagstad Museum is loving each and one of you who takes time to follow us and read about what we are working with. 2016 has been an exciting year, and now we are looking forward to 2017 with Kirsten Flagstad Festival and a new summer season. Just keep following us to read about upcoming events before the summer season as well. 

We wish you a MERRY CHRISTMAS and a HAPPY NEW YEAR, and welcome back to the museum when we open again next year! 

Ny nettside!

Vi jobber med en ny nettside! Som en del av Anno Museum blir når nettsiden fornyet. Den gamle vil forsvinne, og her vil du finne all informasjonen du trenger om museet eller Kirsten Flagstad. Nettsiden er under konstruksjon og arbeides med til stadighet. Hjertelig velkommen til ny side!

Ringsakeroperaen

Dette er en lystig opera med fengende og variert musikk. Til tross for en svært kjent handling er den knapt gjort i Norge. Derfor er dette en unik mulighet til å oppleve operaen! Vi gleder oss!

Vakre museumsbygg

The Best Designed Contemporary Art Gallery Buildings in the World. På denne listen finner du Domkirkeodden! Se hvem de er i selskap med.

The Metropolitan Opera på Hamar Kino

Få med deg direkteoverført opera fra New York. Et av verdens største operahus starter høstsesongen og programmet er klart. Du finner informasjon om alle forestillingene på Hamar Kino sine nettsider, og i deres lokaler, eller ta en tur på museet!

Konspirasjonen mot Kirsten Flagstad

En ny sensasjonell avsløring med solid dokumentasjon av hvordan det norske utenriksdepartement med ambassaden i Washington i førersetet, trakasserte, forfulgte og prøvde å stanse Kirsten Flagstad.

En siste hilsen til Robert Tuggle.

Museets samarbeidspartner og gode venn fra arkivene på The Metropolitan Opera i New York.