Kirsten Flagstad Festival

15.-18. juni 2017

  • Logo_Kirsten_Flagstad.jpg

Billettene til Målia er nå lagt ut!

Kjole og sløyfe byttes ut med anorakk, fjellsko og myggspray når Kirsten Flagstad Festival setter opp Donazettis «Elskovsdrikken» som seter-opera.

Årets åpningskonsert er klar. Les på KFF sine hjemmesider, eller klikk deg inn på facebookarrangementet og si at du skal være med! Velkommen!

16797984_1269869926426740_436720305318808943_o.jpg

I år blir det barneopera under årest festival! 
Hamar får besøk av tre superhelter søndag 18. juni kl. 15.00, i Hamar Teater. Bli kjent med operaheltinnene Rosina, Pamina og Norina som oppdager sine sanglige superkrefter!

Musikken i forestillingen er hentet fra kjente operaer som Carmen, Tryllefløyten og Hans og Grete. Alle snakker og synger på norsk.

Dette blir en kjempefin konsert som vi håper mange små barn får med seg. En ypperlig mulighet til å bli kjent med den fantastiske operaverden, og all den fine musikken som finnes der ute.

Vi er klare for å slippe neste artist på åpningskonserten.
Toneprisvinneren i 2016; Folkemusikeren Mari Midtli kommer med Mads Erik Odde på Trekkspill.
I følge juryen i Toneprisen, var det ingen tvil om at det var Mari som skulle bli vinneren. I tillegg til å synge helt fantastisk, har hun også et enormt scenetekke. Dette er balsam for sjelen!
Hun er allerede en folkemusikkstjerne, og løfter fram Gudbrandsdalsmusikken på store scener rundt i landet. 
I tillegg til Toneprisen, har hun også vunnet andre priser for sitt talent og sin formidling.

Ledig engasjement som kunstnerisk leder For Kirsten Flagstad Festival


Kirsten Flagstad Festival skal være, og er en av landets fremste formidlere av klassisk sang. Festivalen skal være unik og avspeile stemmens potensiale. Vi samarbeider med lokale, nasjonale og internasjonale utøvere, og skaper store sang- og musikkopplevelser for alle aldersgrupper. Festivalen har en arv og et viktig ansvar i forhold til å videreføre Flagstad sin sangkunst. Navnet forplikter. Utøverne skal holde et høyt kunstnerisk nivå.

Trykk på linken over for å lese mer om stillingen på Kirsten Flagstad Festivalen sine hjemmesider

3aa7f4_6236648790ee4cf689ed5ad4e9369a84-mv2.jpg

Vi er klare for å presentere en av artistene til Kirsten Flagstad Festival 2017. 
Torsdag 15 juni synger guttesopranen Aksel Rykkvin på åpningskonserten i Hamardomen.
Aksel Rykkvin er en 13 år gammel klassisk skolert guttesopran med omfattende solist- og korsangererfaring fra Den Norske Opera og Oslo domkirke fra fem års alder.

Han er den mest etterspurte guttesolisten i Norge for operaer, musikkfestivaler og konserter, har et stort publikum på internett, og blir mer og mer kjent internasjonalt.
Aksels første soloalbum, spilt inn sammen med the Orchestra of the Age of Enlightenment i Kilburn,ble gitt ut i september 2016 på Signum Classics.

Aksel opptrådte sammen med Kringkastingsorkesteret på NRK onsdag kveld i forbindelse med feiringen av Arve Tellefsens 80 års-dag. 
Han synger også på TV2`s Desembertoner 18. desember.
I morgen kveld kan dere oppleve ham på NRK igjen, med Julekonsert med KORK kl. 20.55.

Aksel Rykkvin i Hamardomen blir en opplevelse dere ikke vil gå glipp av!! Vi er så glade for å ha gjort dette scoopet.

Vil du være frivillig på Kirsten Flagstad Festivalen?

Vi i Kirsten Flagstad Festival trenger flere frivillige til festivalen 15 - 18 juni. Hvis det er noen som har lyst til å være med på denne sangfesten, er det bare å ta kontakt her på facebook, eller på mail: post@flagstad-festival.no.
Vi trenger hjelp til alt fra billettsalg, rigging, artistpleie med mer. Vi har allerede en fin gjeng med frivillige, som vil ta godt imot nye:-)